Tilbud!
,

iPad/tablet holder 7-15 til nakkestøtte i bil – Sort

Original price was: 259 kr..Current price is: 169 kr..

Oplev ultimativ underholdning på dine bilrejser med denne smarte tablet holder i sort – passer til iPads og tablets mellem 7-15 tommer. Let montering.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601088369290 Kategorier: ,

Denne iPad/tablet holder til nakkestøtten i din bil er det ultimative tilbehør til dine køreture. Med en solid konstruktion og et smart design gør denne holder det nemt at underholde passagererne på bagsædet. Uanset om det er dine børn, venner eller familiemedlemmer, vil de elske at se film, serier eller spille spil på deres iPad eller tablet, mens I er på farten.

Holdere er roterbare 360 grader, hvilket giver dig mulighed for at justere skærmen i den perfekte vinkel, så du undgår genskin og opnår den bedste synsvinkel. Dette gør det muligt at nyde din yndlingsunderholdning på en komfortabel måde, uanset om det er en kort tur til supermarkedet eller en længere køretur på motorvejen.

Denne holder er kompatibel med iPads og tablets på 7-15 tommer og giver en sikker og stabil pasform, så du kan have ro i sindet, mens du fokuserer på vejen. Monteringen er hurtig og nem, og den justerbare bøjle sikrer, at holderen passer til de fleste nakkestøtter i biler.

Med denne iPad/tablet holder er det slut med kedsomhed på bagsædet. Skab en underholdende og behagelig køreoplevelse for alle passagerer med denne praktiske og stilfulde bilholder. Gør dine køreture sjovere og mere afslappende med denne fantastiske accessory. Gør dig selv og dine medpassagerer en tjeneste og invester i denne iPad/tablet holder til nakkestøtten – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad/tablet holder 7-15 til nakkestøtte i bil – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.